Posebne ugodnosti

CUBO GOLF

Paket za začetnike  – Desetka za sveže zamahe


Ste spoznali igro golfa, niste pa še prepričani v svoje sposobnosti igranja? Vsi igralci začetniki, ki ste komaj zaključili tečaj golfa imate priložnost, da skozi 10 iger na 9 luknjah izpopolnite svojo igro v terminih, ko igrišče ni polno zasedeno, obenem pa si lahko brezplačno izposodite še golf palice. Prepričajte se, da je golf prava igra za vas.

PAKET VKLJUČUJE:

  • 10 igralnin za 9 lukenj,
  • koriščenje igralnin v terminih od 12:00-15:00 in od 17:00 ure naprej,
  • veljavnost paketa za tečajnike, ki so v letu 2019 ali 2020 opravili tečaj golfa, z veljavno kartico Golf zveze in potrdilom o opravljenem tečaju,
  • možnost brezplačne izposoje seta palic za imetnike paketa v času koriščenja paketa igralnin (glede na razpoložlivost).
  • Ob nakupu paketa igralec prejme možnost pridobitve kartice Diners Golf Card, z brezplačno članarino za prvo leto in 2.000 nagradnih točk dobrodošlice. Kartica omogoča dodatne ugodnosti, igralec pa lahko PRISTOPNO IZJAVO izpolni na recepciji igrišča.

 

Cena paketa

200 eur

Igralnine iz paketa niso prenosljive in jih lahko koristi zgolj kupec/imetnik paketa osebno. Igralec je upravičen do nakupa zgolj enega paketa igralnin.

 

Potrebna je predhodna rezervacija termina na recepciji igrišča. Recepcija igrišča poskusi, v kolikor razmere dovoljujejo, da igralcem začetnikom ne pridružuje ostalih igralcev.
Igralec lahko igralnine iz paketa izkoristi eno leto od nakupa.

 

NAKUP LETNE KARTE ZA ZAČETNIKE

Igralci začetniki, letno karto na CUBO golf igrišču dobite s posebnim 20% popustom za začetnike. Več informacij dobite na recepciji igrišča. Letna karta z 20 % popustom velja za vse, ki so v letu 2019 ali 2020 opravili začetni tečaj golfa na CUBO golf igrišču. Popust (10 %) boste imeli tudi pri naslednjem nakupu letne karte (za leto 2022).

*Popust velja zgolf na redno ceno karte (Letno članstvo 2021 ali Tedensko letno članstvo).

Več informacij dobite na recepciji igrišča.

 

Frontend components are not configured properly. Please contact technical support.