Aktualno

cubo golf

Turnir na 9.lukenj za začetnike

by | Jan 17, 2021 | Informacije za igralce | 0 comments

Turnir na 9.lukenj za začetnike

.

Turnir za začetnike z 9 luknjami je idealna odskočna deska za vse začetnike, ki si želijo pridobiti samozavest in izkušnje v spremenjeni obliki turnirja, v resničnih pogojih igranja na igrišču.

Vsi, ki ste začetni ali nadaljevalni tečaj zaključili v letošnjem letu ali v preteklih dveh letih ste vabljeni, da se nam pridružite na turnirju na 9.luknjah.

Turnirja se lahko udeležite ne glede na to ali ste že uradno pridobili svoj HCP rezultat ali pa ste komaj zaključiti tečaj golfa.

TERMIN: Četrtek, 15.7.2021 s pričetkom ob 17h. Štartno listo bodi vsi prijavljeni igralci prejeli dan pred turnirjem, 14.7.2021 do 15h.

  • Spremenjena postavitev lukenj s skrajšanimi udarjališči
  • Pridobite dragocene izkušnje igranja na igrišču (prilagojen format turnirja)
  • Pravila igranja v prilagojenem formatu za začetnike (texas scrambe v parih)
  • Predstavitev vseh pravil in razlaga navodil s strani uradnega licenciranega sodnika pred pričetkom igranja
  • Golf klinika za začetnike pred turnirjem (vadba udarcev z učitelji Racman golf akademije)
  • Možna izposoja palic za igranje
  • Podelitev nagrad udeležencem po koncu turnirja
  • Druženje z ostalimi soigralci, zaposlenimi igrišča, kjer lahko pridobite vse informacije o nadaljevanju golf igre ter pogostitev.

CENA igranja na turnirju 30 EUR, vključuje igralnino za turnir in pogostitev s kosilom po turnirju.

Vsi prijavljeni imajo tudi možnost za brezplačno igro v tednu pred turnirjem, od 12.7. do 15.7.2021, v terminih ob 13:00 in 13:10 ali ob 17:50, 18:00, 8:10:, 18:20, ko je igra rezervirana samo za začetnike.

PRIJAVA: Za prijavo na turnir vas prosimo, da izpolnite prijavnico na povezavi spodaj, oziroma nam svojo prijavo pošljete na turnir@cubogolf.com. Rezervacijo trening runde v tednu pred turnirjem pa rezervirate na info@cubogolf.com ali 041 903 555.

Prijava na turnir za začetnike, 15.7.2021

.

Pravila in pogoji

Zadnje objave

Letne karte 2021

Letne karte 2021

Kljub situaciji, ki je zaznamovala leto, smo izjemno veseli, da je bila sezona golfa 2020 na CUBO zelenici izpeljana brez prekinitev, z izjemo spomladanskega zaprtja. Ker je naše igrišče odprto celo leto je pred nami še mesec zimske golf sezone. S 1.12.2020 odpiramo...

read more
Pravila golfa za začetnike

Pravila golfa za začetnike

  S poznavanjem golf prvil pokažete svojo resnost in predanost športu. Oglejte si zabaven video, ki so ga pripravili v R&A – St. Andrews, kjer skrbijo in bdijo nad Pravili golfa na svetovnem nivoju. VIDEO POVEZAVA      Zadnje...

read more
Frontend components are not configured properly. Please contact technical support.